Wednesday, November 18, 2009

MENGHITUNG AWAL MUHARAM


Salam.. wahhh lalame beno saye xupdate my blog ni ni bkn da bersawang lagik da beranak pinak sang labah2 ni..suhhh suhhh suhhh..
hehehh..
hermmm

banyak nk stori xtau nk start dr maner, tp yg ini mende besar yg berlaku dlm my life , kire nyer mcm tu ler..hiihihi

1. saye da start amek lesen kerete moto
saye berjaye melepasi ujian berkomputer dgn markah atas pagar je..huhuuh 44/50 j.42 markah wajib lulus. alhamdulillah la, yg penting saye akn praktik kan dlm pemanduan kelak,cheeeewah.. ala2 nerd le plak..
fasa 1 da ber lalu

fasa 2, bengkel moto sudah bengkel kerete sabtu ni,lpas tu saye dpt lesen L. hah cite pasal bengkel moto.. hah 1 hari saye kne perli ngn cikgu, sebab ape? hahhaha sebab xpakai kasut sarung ler..
"hah ni nk pergi konsert k ape?" hah malu gak wat derk j r..iye ler ade k patut saye pg pakai selipar siap de daimond beso lagik.. xde maknernye nk sorok2 kaki..hihi
so jadi sumer kenkawan sila paki kasut bertutup ble anda nk amek lesen ek..jangan jadi seperti saye.

2. yang ni lak 1 sejarah kan blaku dlm diary hidup saye..yipppi
awal muharam ni..nanti kn next episod.. taraaaa..



7 comments:

  1. tak sabau gak nak tunggu awalmuharram..

    ReplyDelete
  2. fuhh
    lama tol ko tak update blog anne oiii
    aku dah rindu bagai nak giler dgn ko!!

    ReplyDelete
  3. k.atty..
    npe ngn awal muharam ni..?aharkss...

    sidratul:
    walawehhhh terharu abisss aku.. ko rindu aku..
    aku pon rindu gilers babass kat ko..

    ReplyDelete

  4. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete